TRENDOVI

U Stradivariusu još uvijek stignete kupiti divne haljine na popustu!

Modeli koje jedva čekamo nositi!

Iako je ljeto u punom jeku i već ste sigurno odavno obišli omiljene trgovine, mi i dalje volimo zaviriti u aktualnu ponudu, a pogotovo kada se ista nalazi nalazi na popustu. Naime, u Stradivariusu smo pronašli predivne modele haljina koje su kao stvorene za ljetne dane, stoga je pravi trenutak da po sjajnim povoljnim cijenama kolekciji pridružite još pokoji model!

Stradivarius obožavamo iz nekoliko razloga, ali jedan od glavnih je trendi sinergija klasike i zaigranosti koja odlično pristaje ljetnim danima. Tako se u ponudi mogu pronaći modeli haljina koji dolaze u vedrim vibrantnim bojama, ukrašeni su ključnim detaljima u vidu primjerice cvjetnog uzorka ili pak zanimljivih asimetričnih krojeva koji outfitu pružaju ‘ono nešto’. Naravno, u ponudi se mogu pronaći i neutralni modeli koji odlično naglašavaju preplanulu put i lako se kombiniraju s modnim dodatcima.

Nadalje, što se tiče dužine, u ponudi se može pronaći ponešto za svakog, a mi glasamo za udobne maksi, ali i zavodljive mini modele. Stoga, kako bismo vas potaknuli da obnovite kolekciju i to na način koji neće uvelike utjecati na kućni budžet, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish modela haljina na popustu koje se isplati kupiti!

50 kn

70 kn, 50 kn

70 kn

50 kn, 50 kn

50 kn

70 kn, 70 kn

50 kn

70 kn, 70 kn

50 kn

70 kn, 50 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 28.07.2021. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p