TRENDOVI

U Stradivariusu smo pronašli odlične modele tajica!

… jer zašto i dok vježbamo ne izgledati stylish!

Znamo da je Stradivarius brend u kojem možemo pronaći odlične modne komade, dodatke za uređenje doma, ali i asortiman za tjelovježbu koji se neprestano nadograđuje. S obzirom na to ovog puta za oko nam je zapela rubrika u kojoj možete pronaći sjajne modne komade za vježbanje s naglaskom na tajice. Naime, trenutno se u ponudi mogu pronaći odlični funkcionalni, ali i stylish modeli, stoga je idealan trenutak da obnovite kolekciju!

Kao što smo spomenuli, u Stradivariusu možete pronaći odlične tajice koje prije svega služe svrsi, ali nije naodmet niti činjenica da su iznimno lijepe. Uz klasične jednobojne modele, možete odabrati i one s dinamičnim i zanimljivim detaljima, a tu su razne dužine, stoga je i taj segment lako prilagoditi vlastima željama.

Isto tako, iako je prvenstveno riječ o tajicama za vježbanje, volite li casual sportski look, sve modele možete kombinirati s oversized hoodicama ili kardiganima, a sve skupa zaokružiti s najdražim tenisicama. Tako ćete kreirati efektnu, a iznimno udobnu kombinaciju za opuštene jesenske šetnje. Upravo zato, kako bismo vam pomogli prilikom odabira novih modela, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita za koje ne sumnjamo da će se svima dopasti, ali i uklopiti u stil te naglasiti svu ljepotu opuštenih sportskih kombinacija!

Ovo je 12 ključnih modela!

150 kn

200 kn

150 kn, 150 kn

200 kn

200 kn, 200 kn

200 kn

150 kn, 230 kn


200 kn

200 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 24.09.2021. u 14:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p