TRENDOVI

U Stradivariusu smo pronašli preslatke gumice za kosu koje će osvježiti baš svaku frizuru!

Znamo kako brzo i jednostavno kreirati prekrasnu frizuru!

Iako se zimi najviše pažnje posvećuje hidrataciji kože, to nije jedini dio tijela koji se bori sa zadržavanjem optimalne razine vlage. Tako ste sigurno primijetili kako je ovih dana kosu poprilično izazovno stilizirati, zbog čega ju najčešće držimo zavezanu u visoki rep ili nespretnu punđu. S druge strane, ove frizure iako su brzinske, ne moraju biti dosadne i neugledne, a sve zahvaljujući prekrasnim ukrasima koji će svaku frizuru podići na jednu sasvim novu razinu!

U posljednje vrijeme pažnju nam uvelike okupiraju divni dodaci za kosu, koje danas možete pronaći na gotovo svakom koraku. Zahvaljujući njima u tren oka možemo kreirati ženstvenu frizuru bez imalo truda, stoga nije naodmet imati pri ruci nekoliko ključnih ukrasa koji će biti točka na i našem cjelokupnom outfitu. Jedan od omiljenih high street brendova, Stradivarius, u svojoj ponudi ima raznolike ukrase za kosu, a od kojih su nam najviše za oko zapele upravo gumice. Tako možete pronaći razne varijante gumica, od onih scrunchie koje nas vraćaju u djetinjstvo, pa sve do gumica koje stvaraju efekt marame, a što je puno jednostavnija varijanta od vezanja klasične marame koja rijetko kada uspije zaista ostati na mjestu tijekom dana.

Sami materijali gumica su vrlo nježni, pa možete biti sigurni da neće doprinijeti oštećivanju kose, a u rezultatu će sigurno uživati baš sve romantičarke. Pored ovih modela, u ponudi možete pronaći gumice raznih materijala, poput kožnih, satenskih ili krznenih, a koje su idealne za ovo zimsko vrijeme. Gumice uglavnom dolaze u pakiranju po tri modela te je cijena i više nego prihvatljiva, stoga smo sigurni da će svatko u njima pronaći svoju dozu osvježenja!

30 kn, 50 kn

50 kn

50 kn, 50 kn

50 kn, 50 kn

50 kn

50 kn

50 kn

50 kn, 50 kn

50 kn, 50 kn

50 kn, 50 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 16.02.2021. u 15:14
Tagovi: kosa, moda, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p