TRENDOVI

U Stradivariusu smo pronašli prve modele čizama i gležnjača koje ćemo nositi na jesen!

Modeli zbog kojih nam dolazak jeseni i ne pada tako teško!

Bez brige, sunčani i vrući ljetni dani još uvijek su pred nama te oni neće nestati dolaskom jesenskih kolekcija na police omiljenih high street brendova, no kako se modni svijet polako okreće nadolazećoj sezoni, nismo mogli, a da u istu i ne zavirimo. Ono što će definitivno obilježiti prve jesenske dane su modeli čizama i gležnjača, a koje ćemo nositi već s prvim padom temperature, otkrijte u nastavku!

Udobna i topla obuća koja će uspješno izdržati sve vremenske prilike koje jesen sa sobom donosi nešto je za čime ćete se sigurno prvo upustiti u potragu nakon povratka s godišnjeg odmora. Pripreme za nadolazeću sezonu uglavnom započinju od obuće, a u među kojom glavnu riječ imaju čizme i gležnjače koje možete kombinirati na razne načine. Tako ih na samom početku jeseni, dok još s vremena na vrijeme imamo priliku uživati u nešto toplijem vremenu, možete kombinirati s romantičnim midi suknjama ili širokim haljinama, a čime se kreira savršeni balans između njihovih grubosti i nježnosti samih modnih komada.

Tako možete birati između nenametljivih i nešto jednostavnijih modela, ali i modele koji su obogaćeni najnovijim trendovima, zbog čega izgledaju bolje i efikasnije no ikada. Svestrani karakter svakako pružaju čizme koje dolaze u nešto svjetlijim nijansama te kao takve izgledaju sjajno u baš svakoj kombinaciji, a u nastavku smo izdvojili nekoliko modela iz Stradivarius ponude koji će sigurno pronaći svoje mjesto unutar vašeg ormara!

230 kn

300 kn

300 kn

300 kn

300 kn

300 kn

300 kn

230 kn

300 kn

300 kn

300 kn

Foto: Stradivarius
Objavljeno: 07.08.2020. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p