TRENDOVI

U trgovine su stigli prvi baloneri za jesen! Izdvojili smo 15 najljepših modela!

Prekrasni baloneri koji osvajaju na prvu!

Polako i po vremenskoj prognozi možemo zaključiti da se ljeto bliži svome kraju, a što znači samo jedno - da je vrijeme za obnovu garderobe! Tako svaka kolekcija mora imati jedan dobar par čizama koje će uspješno odolijevati vremenskim (ne)prilikama, kao i modni komad koji savršeno zaokružuje baš svaki jesenski outfit...

Govorimo naravno o baloneru, modnom komadu koji je prva asocijacija na kišne jesenske dane. Ono što volimo kod ovog modnog komada jest to što je pravi odraz klasike te ga kao takvog vrlo lako možemo kombinirati sa svim drugim predmetima iz ormara. Baloneri su sjajan ulov i zato što baš nikada ne izlaze iz mode zahvaljujući svojoj jednostavnosti, stoga kada pronađete savršen model za sebe sigurno će se dugo godina zadržati u vašoj garderobi. Nadalje, ovaj modni komad vrlo lako se uklapa u baš sve prilike, od onih casual, poslovnih pa sve do elegantnih i nešto svečanijih. Iako još uvijek nismo službeno zakoračili u jesenske dane, nove kolekcije balonera već su stigle u ponudu omiljenih high street trgovina, pa je tako samo jedan pogled dovoljan da zaključimo kako će i ove sezone omiljeni model biti baloner u boji devine dlake, ali i da jesen ove sezone donosi pojedine modele s modernim pomakom, barem kada su krojevi i nešto upečatljivije nijanse u pitanju.

U nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših modela balonera koje možete već sada dodati u svoju garderobu za nadolazeće jesenske dane!

Bershka (300 kn), (300 kn)

Bershka (500 kn), (500 kn)

H&M (60 €)

Mango (600 kn), (600 kn)

Mango (900 kn), Zara (550 kn)

H&M (70 €)

Mango (1600 kn), (600 kn)

Stradivarius (350 kn), (350 kn)

H&M (60 €)

Foto: Instagram, Mango, Zara, H&M, Bershka, Stradivarius
Objavljeno: 19.08.2022. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p