TRENDOVI

U trgovine su stigli prvi modeli kaputa, a mi smo izdvojili najljepše!

Sjajni komadi koje ćete kombinirati s lakoćom!

Iako je ‘bablje ljeto’ u tijeku i pomalo nam je čudno razmišljati o nešto toplijim odjevnim predmetima, omiljeni modni brendovi već su predstavili svoje jesenske kolekcije u kojima se nalazi i pregršt kaputa. Naime, kaput je komad bez kojeg ne možemo zamisliti prijelazno i zimsko razdoblje, a oni koji se trenutno mogu pronaći u ponudi su i više nego odlične te ne sumnjamo da će se dopasti baš svima!

Kaput prije svega mora biti funkcionalan i služiti svrsi, a to znači grijati nas. Nakon toga dolazi stylish segment, no srećom, kao što smo spomenuli, brojni svjetski brendovi pobrinuli su se da varijante koje trenutno možete pronaći objedinjuju sve stavke. Moramo priznati da unatoč dominaciji neutralnog kolorita, ove jeseni priželjkujemo nešto vibrantnije odabire koji će se sjajno uklopiti u razne modne priče i naglasiti modnu zaigranost.

Isto tako, volite li ipak neutralnije boje i koketiranje s minimalizmom, uz pomoć ključnih detalja svaku kombinaciju moguće je učiniti posebnom i drugačijom. Što se tiče dizajna, izbora je doista pregršt, pa tako osim klasičnih modela do koljena, možete pronaći asimetrične varijante ili pak one s efektnim detaljima, stoga ako već niste pravi je trenutak da zavirite u ponudu i nadopunite jesensku garderobu.

U nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših modela kaputa iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Zara (1000 kn)

H&M (129,00 €), Reserved (900 kn)

H&M (149,00 €)

Zara (800 kn), Stradivarius (380 kn)

Reserved (900 kn)

Gucci ($5,200), Stradivarius (230 kn)

H&M (149,00 €)

Reserved (600 kn), Zara (300 kn)

&OtherStories (229 €)

Acne Studios ($1,300), Uterque (2500 kn)

Foto: Reserved, Zara, Uterque, Net-a-Porter, H&M, &OtherStories, Instagram
Objavljeno: 13.09.2021. u 09:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p