TRENDOVI

U trgovine su stigli prvi modeli pernatih jakni, a mi smo izdvojili one najljepše!

Omiljeni komad kad temperature pokažu hladnije lice!

Iako još uopće ne razmišljano o hladnim danima, omiljeni brendovi već su predstavili ključne komade bez kojih ne možemo zamisliti zimu. Pogađate, riječ je o pernatim jaknama koje su odavno prestale biti isključivo sportski komad i postale stylish modna priča koju obožavamo kombinirati.

Pernate jakne pokazale su se kao odličan izbor za sve one koji vole funkcionalnost, praktičnost, ali i stylish izgled u nešto hladnijim danima. Popularni brendovi pobrinuli su se da zanimljivog dizajna ne nedostaje, stoga jedino što možemo predložiti jest da što prije zavirite u ponudu i svoju garderobu nadopunite odličnim novim modelom. Kada govorimo o kombiniranju spomenutih jakni, većinom ih nosimo u dnevnim casual izdanjima koja uključuju omiljene traperice, udoban džemper, gležnjače ili tenisice, ali naravno nisu isključene niti suknje i haljine.

Kombinacijom nespojivog vrlo ćete jednostavno kreirati dinamičan styling koji će privlačiti baš sve poglede i pobrinuti se da ne izgledate uniformirano, već autentično i individualno. Što se tiče boja, nosi se sve, od zagasitog kolorita, pa do onog vibrantnog koji će naglasiti modnu igru i tmurnim hladnim danima podariti vesele note koje su itekako potrebne. Unatoč tome što vam se pernate jakne možda trenutno ne nalaze na listi za kupnju, mi smo svejedno u nastavku izdvojili najljepše modele iz aktualne ponude za koje smo sigurni da će vas potaknuti na što skoriji shopping!

Reserved (350 kn)

Zara (300 kn), H&M (39,99 €)

Stradivarius (280 kn)

H&M (49,99 €), Balenciaga (cijena na upit)

Monler (cijena na upit)

Zara (300 kn), Stradivarius (300 kn)

H&M (39,99 €)

Reserved (300 kn), Moncler (cijena na upit)

Prada (cijena na upit)

Moncler (cijena na upit), Zara (120 kn)

Foto: Zara, Reserved, Stradivarius, H&M, Net-a-Porter
Objavljeno: 24.09.2020. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p