TRENDOVI

U trgovine su stigli prvi modeli pulovera iz kojih se sigurno nećete skidati cijelu jesen!

Modni komad koji će začiniti baš svaki vaš outfit!

Koliko god nam to možda teško bilo priznati, ljeto se polako bliži svome kraju, a što dokazuje i jedan pogled na nove kolekcije u omiljenim high street trgovinama. Tako se u prvom planu nalaze novi modeli kaputa, balonera, kožnih jakni i čizama, koji zapravo među prvima pronađu svoje mjesto u našim shopping košaricama, a za njima ne zaostaju niti topli puloveri, u koje ćemo prve uskočiti kada temperature postanu nešto niže!

Sigurni smo kako za vrijeme niskih temperatura nema ničeg boljeg od zagrljaja udobnog, mekog i stylish pulovera, pa stoga ne iznenađuje da se poprilično zavidna kolekcija ovog klasičnog modnog komada može pronaći u našim ormarima. Ovaj modni komad idealan je za obavljanje svakodnevnih obaveza te baš kao što sjajno odgovara casual prigodama, jednako tako ga volimo vidjeti i u onim poslovnim, pogotovo u danima kada nam je udobnost posebno važna. Također ono što volimo kod ovog modnog komada jest to što s njime možemo postići efektnu modnu kombinaciju u tren oka, a sjajno se može kombinirati i s drugim modnim komadima iz ormara.

Tako novim modelom pulovera vrlo lako možete osvježiti svoje stare mom fit traperice, a ljubiteljice ženstvenijeg modnog izdanja vrlo rado će ga kombinirati s midi pencil suknjama, čime se postiže sjajna kombinacija s modernim pomakom. U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih modela ovog omiljenog pletiva, stoga u nastavku pogledajte pulovere iz kojih se nećemo skidati u nadolazećim mjesecima!

Stradivarius (150 kn), (150 kn)

Stradivarius (200 kn), (200 kn)

Zara (220 kn), (200 kn)

Mango (200 kn), (250 kn)

Mango (250 kn), (250 kn)

Reserved (200 kn), (100 kn)

Uterque (850 kn), (850 kn)

Zara (150 kn), (150 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Zara, Mango, Reserved, Uterque
Objavljeno: 02.09.2020. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p