TRENDOVI

U Zari smo pronašli najljepše modele salonki u kojima ćete privlačiti sve poglede!

Ne možemo se odlučiti koji model nam je bolji!

Zara je brend za kojeg već odavno znamo da neprestano predstavlja neke nove trenove, no ipak, katkad se i Zara vrati na ‘tvorničke postavke’ fokusirajući klasične modele s pomakom. Ovog puta riječ je o elegantnim i ženstvenim salonkama, a u ponudi se mogu naći decentni, ali i vibrantni modeli koji su kao stvoreni za one koji se ne boje eksperimentirati.

Nama su za oko zapele klasične salonke u jarkim bojama koje su idealan odabir za rano jesenke dane u kojima osjećamo ljetnu melankoliju, no odabirom nekog od Zarinih modela za čas ćete u svoj styling unijeti dašak radosti i pozitivne energije. Isto tako, jako nam se sviđa i to što možemo kupiti  salonke sa zanimljivim detaljima kao što su ženstveni remenčići ili pa konkretni ukrasi koji su vrlo elegantni i posebni. Tu je dakako riječ o minimalističkom koloritu, odnosno modelima salonki koji su upotpunjeni efektnim detaljima u vidu primjerice sjajnih kamenčića i sl., a ne nedostaje niti dinamičnih proreza na cipeli.

Ovi modeli su savršeni za posebne prigode, poigravanje s modom, ali i kreiranje kombinacija koje podižu samopouzdanje te nas izdvajaju iz mase, stoga tražite li nove salonke u koje će gledati baš svi, u nastavku potražite neke od ključnih modela iz aktualne Zara ponude!

400 kn

450 kn

300 kn

450 kn

350 kn

300 kn

450 kn

300 kn

200kn

300 kn

300 kn

300 kn, 350 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 01.08.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p