TRENDOVI

U Zari smo pronašli predivne proljetne komade s cvjetnim uzorkom!

Stylish modeli za sve prigode!

"Florals? For spring? Groundbreaking.", rekla je Miranda u filmu Vrag nosi Pradu, ali to nas i dalje ne sprječava da svakog proljeća uživamo u ovim predivnim printovima. Ponuda omiljenih brendova u ovo vrijeme tradicionalno je prepuna svježih boja i razigranih komada. Ovoga puta pažnju su nam privukli Zarini komadi iz "Dress time" rubrike koji su odličan izbor ako ste u potrazi za novom cvjetnom kombinacijom.

Jedva smo dočekali nešto više temperature da u svoje odjevne kombinacije lagano počnemo uvoditi lepršave i prave proljetne komade. Aktualna Zarina ponuda je prava destinacija ako ste u potrazi za ultimativnom proljetnom haljinom, suknjom ili bluzom. Čak i oni koji nisu ljubitelji cvjetnog printa na odjeći, u ovoj ponudi mogu pronaći nešto apstraktnije uzorke. Osim toga, u ovoj kolekciji mogu se pronaći i glasni i oni suptilniji modeli u nježnim pastelnim nijansama.

Od dnevnog do večernjeg look-a

Cvjetne kombinacije odlične su i za dnevna i večernja party izdanja, a ako ih sparite s ležernim komadima poput tenisica i običnih pamučnih topova postići ćete jako efektan svakodnevni look. Jednako tako uz clutch torbicu, statement cipele i nakit svaki od ovih komada može postati dio glamuroznog look-a. Detalji poput volana i nabora dat će dodatnu dimenziju i volumen kombinaciji. Još jedan od načina da upečatljivo nosite cvjetnu estetiku je kombiniranje više komada u različitim uzorcima. Kako bi uspješno izveli ovo na oko zahtjevno kombiniranje, odaberite uzorke kojima dominira zajednička boja i oslonite se na spajanje krupnijih i sitnijih printeva. Sve komade iz ove kolekcije možete pronaći na poveznici!

(15,95 €), (27,95 €)

(25,95 €), (25,95 €)

(39,95 €), (45,95 €)

(35,95 €), (29,95 €)

(25,95 €), (15,95 €)

(25,95 €); (49,95 €), (29,95 €)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 15.03.2023. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p