TRENDOVI

U Zari smo pronašli odlična pletiva koja ćete poželjeti u kolekciji!

Odlični detalji za svaku jesensko-zimsku modnu priču!

I službeno smo zakoračili u jesenski period godine, a to što se tiče mode znači samo jedno. Naime, u nadolazećim mjesecima nećemo se skidati iz udobnih ‘cosy’ pletiva koje osim u jesenskim danima, nosimo i tijekom zime. Tako smo odlučili provjeriti što su nam to pripremili omiljeni high street brendovi, a pažnju nam je bez imalo razmišljanja ukrala Zara.

Kao što smo spomenuli, pletiva su omiljeni komad kada govorimo o jesensko-zimskim kombinacijama, a pogotovo ako je riječ o vibrantnim i upečatljivim komadima. Srećom, baš takve modele pronašli smo u aktualnoj Zara ponudi, a različitih i zanimljivim pletiva zbilja ne nedostaje. Za oko su nam posebno zapleli modeli upotpunjeni raznim uzorcima, većinom prugastim. Takva pletiva volimo kombinirati s jednostavnim trapericama ili suknjama, a idealna su za svakodnevne casual stylinge u kojima je naglasak na udobnosti.

Isto tako, osim pulovera i džempera, u ponudi su i zanimljive oversized haljine i prsluci koje nosimo na razne načine, stoga kako biste s lakoćom pronašli savršena pletiva za razdoblje pred nama, u nastavku smo izdvojili nekoliko ‘must have’ komada iz aktualne Zara ponude!

180 kn

180 kn, 230 kn

230 kn

300 kn, 300 kn

200 kn

300 kn, 300 kn

300 kn

230 kn, 200 kn

180 kn

300 kn, 300 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 28.09.2021. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p