TRENDOVI

U Zari smo pronašli odlične modele salonki na sniženju!

Prilika koju valja iskoristiti!

Već i ptice na grani znaju da su u tijeku sezonska sniženja, a moramo priznati da nam je jedno od najzanimljivijih u Zari. Naime, bogata ponuda dovoljno je dobar razlog za u istu nešto detaljnije i zavirite, a mi smo se ovog puta fokusirali na salonke i slingback modele. Trenutno se mogu pronaći divni modeli u različitim bojama, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe!

Salonke su cipele koje se moraju pronaći u garderobi svake žene, a srećom, omiljeni brendovi baš nikad ne razočaraju ponudom. Kao što smo spomenuli, nama se jako sviđaju Zarine varijante, a pogotovo one u boji, kao i modeli s nešto upečatljivim detaljnima. Kada govorimo o kombiniranju salonki, nosimo ih u posebnim prigodama i to u kombinaciji s najdražim haljinama ili pak odijelima, a naravno, nisu isključene niti brojne druge stylish varijante. Stoga, ako već niste, pravi je trenutak kako biste nadopunili garderobu novim ključnim modelima i baš svakom outfitu podarili dašak ženstvenog, glamuroznog looka.

Zara nudi upečatljive modele, ali mogu se pronaći i basic varijante, pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom odabrati onaj model koji najbolje odgovara vašem stilu odijevanja. Potaknuti time, kako bismo vam olakšali shopping, u nastavku smo izdvojili neke od ključnih modela za koje smo sigurni da će vam se odmah svidjeti i inspirirati vas za kreiranje chic modnih priča koje sigurno neće proći nepaženo!

130 kn, 230 kn

230 kn, 230 kn

300 kn, 400 kn

230 kn, 230 kn

300 kn, 450 kn

450 kn, 300 kn

450 kn, 350 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 06.01.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p