TRENDOVI

U Zari smo pronašli povoljnu verziju najtraženijih cipela sezone!

Model o kojem pričaju baš svi!

Gia x Pernille Teisbaek Perni 04 kožne natikače definitivno su obilježile prošlu sezonu, ali hype ne jenjava te je riječ o modelu koji je i ove sezone jedan od najtraženijih. Naime, originalna verzija nije cjenovno najpristupačnija, a s obzirom na to da je riječ o hit modelu, ne čudi nas što su omiljeni high street brendovi ponudili svoje inačice na čelu sa Zarom u kojoj se može pronaći gotovo pa identičana!

Kao što smo spomenuli, u Zari sada možete kupiti natikače koje neodoljivo podsjećaju na Gia Borghini model. Radi se o vrlo jednostavnom modelu koji pažnju privlači nenametljivim dizajnom koji u konačnici upravo zbog toga privlači baš svu pažnju. Posebnost se krije i u izbočenom špic dijelu kod prstiju, a koji ovaj model čini još profinjenijim. Kada je riječ o kombiniranju istog, lako se prilagođava različitim stilovima i prigodama, stoga vjerujemo da ćete ga s bez problema uklopiti u svoju garderobu!

Od street, pa sve do elegantnih kombinacija!

Gia Borghini kožne natikače odlično pristaju kombinacijama u kojima je naglasak na oversizedu, opuštenim i fluidnim linijama, a jednako dobro se slažu i s asimetričnim modelima. ‘Modnoj zbrci’ ove cipele sjajno će kontrastirati te outfitu dati element smirenosti, a kada se radi o nešto elegantnijim odabirima, s ovim cipelama doista nema greške. Bilo da se odlučite za haljinu, elegantan kombinezon, hlače visokog struka i bluzu, ovaj model savršeno će zaokružiti cijelu modnu priču!

Stoga, ako ste se kao i mi apsolutno zaljubili u ovaj model, ali vam je originalna varijanta ipak cjenovno nepristupačna, požurite u Zaru i uživajte u kombiniranju ovih cipela.

Kupiti ih možete putem sljedećeg linka!

Zara (45,95 EUR)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 10.03.2023. u 12:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p