TRENDOVI

Udobne hoodice iz kojih se ovih dana ne skidamo! 

Model kojeg u kolekciji nikad dosta! 

Iako kolekciju volimo upotpuniti chic modnim komadima, jednako tako volimo i udobne varijante koje uz trendi ostatak kombinacije također mogu imati stylish modnu notu. Ovog puta riječ je o hoodicama, primarno sportskom odjevnom predmetu koji već neko vrijeme nije rezerviran samo za takve kombinacije, stoga kako biste u svoju garderobu ‘pospremili’ odlične nove komade - zavirili smo u aktualnu H&M ponudu! 

H&M je jedan od omiljenih high street brendova koji nas nikad ne razočara ponudom, a pogotovo kada je riječ o trendi leisurewear komadima. Kao što smo spomenuli, ovog puta u fokusu su nam hoodice, a pronašli smo nekoliko odličnih modela za koje ne sumnjamo da će se s lakoćom uklopiti u vaš stil odijevanja. Ako hoodice volite nositi u baš svim kombinacijama, predlažemo da se odlučite za one u neutralnim tonovima koje se lako kombiniraju s trapericama ili primjerice hlačama na crtu. Hlače na crte su same po sebi vrlo elegantan komad, a hoodice će ‘razbiti’ monotoniju kombinacije te joj podariti zanimljiv modni twist. Također, nisu isključeni niti modeli u boji koji će outfitu dati element zaigranosti.

Osim jednostavnih hoodica, volimo i one s raznim natpisima ili motivima. H&M u tom slučaju ima mnogo izbora, a mi glasamo za cosy varijante s natpisima kao što su Harvard i sl. Spomenuti modeli pravi su sportski komad koji nosimo s donjim dijelom trenirke, ali naravno, nisu isključene niti traperice ili suknje. 

Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku potražite 10 divnih modela hoodica iz trenutne H&M ponude

19,99 EUR

29,99 EUR

19,99 EUR

29,99 EUR

29,99 EUR

29,99 EUR

19,99 EUR

20,99 EUR

19,99 EUR

34,99 EUR

30,99 EUR

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 19.01.2023. u 16:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p