TRENDOVI

Udobni kardigani koji se moraju pronaći u vašoj garderobi!

Imate li već svoj omiljeni komad?

Svako godišnje doba karakteristično je po određenom odjevnom predmetu, a kada govorimo o jeseni, možemo se složiti da kardigani sjajno odgovaraju opisu. Naime, riječ je o komadu koji je kao stvoren za prijelazno razdoblje, a srećom u omiljenim trgovinama mogu se pronaći razni modeli koje ćete lako uklopiti u svoj stil odijevanja.

Kardigane najviše volimo nositi s trapericama i laganim majicama te sve skupa zaokružiti s neizostavnim gležnjačama ili tenisicama. Ova kombinacija je idealna casual dnevna modna priča jer je prije svega vrlo udobna i funkcionalna te naravno stylish. Nadalje, što se tiče detalja, kardigani ‘trpe’ razno razne modne dodatke pa imate otvorene ruke poigrati se i u konačnici kreirati autentičan look u kojem ćete izgledati, ali i osjećati se sjajno.

Isto tako, osim s trapericama, odnosno hlačama, kardigane nosimo i u kombinaciji sa suknjama ili haljinama, a odličan su komad za slojevito odijevanje jer kad dodatno zahladi, bez problema ih možete nositi i ispod kaputa. Što se tiče same dužine, možete birati između kraćih i dužih varijanti, kao i brojnih uzoraka i kombinacija boja, pa kako biste s lakoćom garderobu nadopunili novim komadima, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita iz aktualne ponude popularnih brendova!

Stradivarius (200 kn)

Reserved (230 kn), H&M (19,99 €)

Stradivarius (150 kn)

Zara (200 kn, 230 kn)

Stradivarius (200 kn)

Reserved (260 kn, 260 kn)

Uterque (850 kn)

H&M (19,99 €), Zara (230 kn)

H&M (19,99 €)

Stradivarius (200 kn), Uterque (750 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Reserved, Stradivarius, H&M, Uterque, Zara
Objavljeno: 12.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p