TRENDOVI

Udobni kombinezoni koje ćete voljeti nositi baš svaki dan

Modni komad iz kojeg se nećemo skidati baš cijelo ljeto!

Zbog visokih temperatura, koje često znaju biti nepodnošljive, važno nam je da u svojoj garderobi imamo modni komad koji će nam pružati prije svega udobnost. Ljeti, kada je odijevanje u pitanju, naglasak je stavljen na modele koje krasi prozračnost i jednostavnost, no to ne znači da se moramo odreći efektnog izgleda. Pravi dokaz toga su i kombinezoni, bez kojih niti jedna ljetna sezona ne može proći, najviše zato što ne moramo razbijati glavu oko toga što odjenuti...

Kada govorimo o must have ljetnim komadima, kombinezoni već nekoliko sezona opasno konkuriraju klasičnim haljinama. Kombinezoni su kao takvi idealni za svakodnevne kombinacije, ponajviše jer u jednom komadu imamo gotovo pa cijeli outfit, a zbog ležernog kroja i zanimljivog uzorka ne gubimo na cjelokupnom dojmu. Ovaj modni komad volimo i jer pristaje baš svima, samo je potrebno izabrati kroj koji će laskati našoj figuri. Tako možete birati kombinezone koji su nešto kraćeg kroja, kako biste 'dobili' na visini ili pak one koji prate građu tijela kako biste laskali svojoj figuri. Nadalje, kombinezon vrlo lako možete uklopiti u svoja svakodnevna modna izdanja, od ležerne šetnje gradom, pa sve do nešto formalnijih prilika u kojima želimo izgledati mrvicu posebnije.

Ono što je potrebno kod njegovog prilagođavanja raznovrsnim prigodama jest odabir prikladnih modnih dodataka, pa je tako za nešto elegantnije izdanje potrebno izaći iz jednostavnih tenisica i uskočiti u elegantne sandale, koje će pružiti svečaniji dojam. U nastavku smo izdvojili nekoliko kombinezona koji će se sjajno uklopiti u nadolazeće dane, a sigurni smo da u vašem ormaru ima mjesta za koji novi model!

Stradivarius (150 kn), (150 kn)

Bershka (170 kn), (170 kn)

Zara (180 kn), (230 kn)

Fasada (1125 kn), Mehtap Elaidi (2700 kn)

Comma (1299 kn), (1299 kn)

Zara (300 kn), (180 kn)

Foto: Instagram, Zara, Comma, Bershka, Stradivarius, Fasada, Mehtap Elaidi
Objavljeno: 25.06.2020. u 10:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p