TRENDOVI

Udobni modeli tenisica koje ćemo nositi ove zime

Brend Reebok predstavio je inovativnu liniju tenisica!

Globalni fitness i lifestyle brend Reebok predstavio je svoj inovativan i novi dizajn linijom “Zig Kinetica” tenisicom, čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom kretanja. Od New Yorka do Pariza, Reebokov 'energy return' potplat testirali su brojni dizajneri poput Cottweilera, Angus Chianga i Chromata. Ovaj uspješan Reebok potplat službeno je predstavljen kao “Zig Kinetica” linija tenisica, uz prvijenac naziva Concept Type 1!

Inovativan i prepoznatljiv Reebokov dizajn dotjeran je gornjim potplatom kojega je dizajnirao sami Garbstore’s Ian Paleya, ukrašen odvažnim zig zag motivom već ranije viđenim na modnim pistama. Visoki standardi performansa, uz modno osviještenu estetiku, inspirirat će svakog na odvažan pokret i jedinstven stil. Ključne karakteristike modela su brojen; od tehnologija nastale po uzoru na nagrađivanu Floatride tehnologiju izrade, koje pruža energično iskustvo lakoće, pa sve do jedinstvenog potplata koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje, olakšavajući pokret i novi korak.

Povijest Reebok brenda iznimno je važna zbog dizajna i stilskih dodataka na obući. Oblici, linije te estetski govor dizajna mješavina su dijelova mnogih arhivskih modela, od kojih neki do sada nisu predstavljeni javnosti. Novosti u kolekciji su nov izbor boja i materijala. Ideja o tenisici koja pohranjuje energiju unutar potplata koji podupire pokret, poklapa se s idejom o toploj gradijent boji inspiriranoj kinetičkom energijom koja teče i oslobađa se", izjavio je Paley na upit o inspiraciji koja stoji iza Zig Kinetica modela, ističući time arhiv i naslijeđe Reebok brenda.Kako bi se novi model što bolje približio publici, Reebok je predstavio 'Energy Experiment', kratak film o najnovijoj inovaciji brenda. Koncept filma baziran je o energiji koja ne može biti stvorena ni uništena, jedino prebačena, i koja ima moć rasta svakim novim korakom. 'Energy Experienc'" gledatelje vodi na put redefiniranja ideje o energiji i rezultatu njezina pojačavanja.

Foto: PR
Objavljeno: 05.12.2019. u 11:32
Tagovi: moda, ulična moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p