TRENDOVI

Ugg papuče su preplavile ulice, trebaju li ipak ostati u dnevnoj sobi?

Fashionistice su poludjele za Ugg Tazz i Tasman modelima

Jedni ih mrze, drugi obožavaju, no Uggsice su se vratile u velikom stilu. Trendseterice su još prije dvije godine poludjele za "ultramini" Uggsicama, a trend je ove sezone dosegnuo svoj vrhunac. Čini nam se kako ove popularne australske punjene čizme ove jeseni zaista viđamo posvuda, a najviše se ističe nekoliko vrlo plitkih modela. Među najpoželjnijima su se tako našle mini čizme debelih potplata poznate kao Ugg Platform, ali i Ugg papuče naziva Tasman i Tazz.

Dok Tasman ima nešto tanji potplat i smeđi rub, Tazz je prepoznatljiv po platformi i upečatljivom izvezenom rubu koji dolazi u različitim nijansama. Što se tiče boja, ove papuče najčešće viđamo u nezaobilaznoj boji devine dlake, ali i u bijeloj teksturiranoj verziji, a "it" djevojke poput Gigi i Belle Hadid te Else Hosk kombiniraju ih s toplim čarapama ili štucnama.

Brojne maštovite odjevne kombinacije koje smo uočili na Instagramu potvrdile su kako ove meke, krznene papuče ne moraju nužno biti rezervirane isključivo za našu dnevnu sobu. Posljednjih smo godina, po završetku pandemije, svjedočili uzletu brojnih udobnih stilova poput Birkenstock klompi te natikača različitih vrsta, stoga ovaj trend ustvari i nije toliko neočekivan. Fashionistice tako svoje Ugg Tazz i Tasman modele kombiniraju s ležernim komadima poput trenirki, ali i s elegantnim suknjama, haljinama i kaputima. Ako je ovaj stil privukao i vas, donosimo vam nekoliko trendi kombinacija koje vas mogu inspirirati pri stiliziranju Ugg modela.

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.10.2023. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p