TRENDOVI

Ukrasi za kosu iz aktualne Reserved ponude su sve što želimo

Detalji koji čine razliku!

Iako obožavamo garderobu nadopuniti stylish odjevnim predmetima, ono još važnije svakako su detalji. Naime, baš svakoj kombinaciji potrebni su modni dodatci koji će cijelu priču zaokružiti na najbolji način te joj podariti zanimljivu stilsku notu koja će biti unikatna i posebna.

Kao što smo spomenuli, detalji su ti koji u svakoj kombinaciji čine najveću razliku, a oni iz aktualne Reserved ponude definitivno su predmet žudnje svake trendsetterice. U ponudi se mogu pronaći različite ukosnice za kosu koje obožavamo nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama. Naime, omiljene traperice, džemper ili lepršava haljina sjajan su poligon za nošenje ovog asesoara, a govorimo o večernjim kombinacijama slobodno odaberete nešto sjajnije modele ukosnica koje će privlačiti sve poglede, a ujedno pokazati i svoju funkcionalnu stranu.

Osim ukosnica, obožavamo i rajfove za kosu i to prvenstvo zbog njihove praktičnosti. Spomenuti dodatak odličan ja za sve one dane kada nemate vremena za dodatno stiliziranje kose, a ipak želite zasjati u najljepšem ruhu. Također, odabir s kojim ne možete pogriješiti su i upečatljive gumice ili marame koje odlično pristaju messy punđicama ili neobaveznom repu. Budući da su pred nama sve topliji dani, vrijeme je da pažnju posvetite divnim detaljima, a kako bi vam to što lakše pošlo za rukom u nastavku smo izdvojili one ključne iz aktualne Reserved ponude!

50 kn, 50 kn

50 kn

50 kn

40 kn

50 kn, 50 kn

50 kn

50 kn, 50 kn

50 kn

50 kn, 50 kn

Objavljeno: 20.02.2020. u 14:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p