TRENDOVI

Ukrasite svoje noge...

Neka one budu u prvom planu!

Dizajneri su nam za ovu jesen i zimu predstavili zanimljiv trend koji će nositi samo najhrabrije trendseterice.

Doo Ri

Radi se o bogato ukrašenim tajicama i grilonkama koje su posute cirkonima, kamenčićima, šljokicama i ljuskicama, ili pak po sebi imaju ekstravagantne i otkačene grafike.

Ovo je trend koji je tu da privuče pažnju i svu pozornost usmjeri na vaše noge! Ako mislite da izgleda smiješno, čudno ili vam se jednostavno ne sviđa, savjetujemo vam da možda led probijete sa klasičnom crnom bojom koja na sebi ima otkačene ljuskice. Ove tajice i grilonke idealne su za podizanje jednostavnih kombinacija, jer su same po sebi dovoljno upečatljive i otkačene. Posebno nam se sviđaju one sa Miu Miu revije jer elegantnu kombinaciju čine izuzetno chic i naprosto neodoljivom. Otkačene Emanuel Ungaro pink grilonke posute stakalcima, i fenomenalne  Doo Ri i Zac Posen prepune blještavih stakalca savršene su za večernje izlaske ako želite izgledati glamurozno.

Ako su vam dosadile crne tajice i grilonke, a vjerujemo da jesu, u našoj galeriji pronađite svoje nove omiljene i svu pozornost usmjerite na vaše noge ove sezone!

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.11.2009. u 22:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p