MODNI DODACI

Ukrasite svoju kosu primjetnim asesoarom

Donosimo vam 30 cool komada iz ponude high street brandova
Iako su prošla vremena kada smo kao klinke nizale šarene, plastične špangice po svojoj kosi, high street brandovi ohrabruju nas da i ove sezone prigrlimo djevojčice u sebi i poigramo se primjetnim asesoarom u kosi, koji će u idealnoj mjeri nadopuniti svaki styling.Voljele vi uskonice, rajfove ili mašne, ovog ćete proljeća definitivno doći na svoje.


Blair Waldorf svoje je rajfove ostavila u školskim klupama, no pokoji primjerak sporadično se i danas pojavljuje u njenom životu, kao simbol elegancije i damstva, a baš takve rajfove pronaći ćete u Mangu i Zari. Komadi posuti štrasom, biserima i drugim ukrasnim kamenčićima odlično će odgovarati većini svečanih prigoda na koje se uputite.

 

Šarene ukosnice dozivaju nas sa svih strana - motiv američke zastave pronaći ćete u Pull&Bearu, točkice i prugice na Asosu, a cvjetni uzorak u meki modnog asesoara, Accessorizeu. Podignite kosu s lica i učvrstite pramenove ovim preslatkim dodatkom koji će svi zapaziti.

Naposljetku možete otići korak dalje i tjeme ukrasiti popularnim perjanicama i ukrasnim lančićima, koje nude Zara i Asos. Kupite ili se poslužite nekom starom maramom i na vrhu glave je povežite u mašnu, a za idealne sleek punđe H&M nudi mekanu spužvicu kao predložak za spravljanje iste. Također, ultimativni modni dodatak kosi ove je sezone i cvijeće, stoga izaberite jedan cvijet ili cijeli niz u obliku vjenčića.

30 proljetnih ukrasa za kosu pogledajte u našoj galeriji.

 


H.B.
Photo: Asos, H&M, Mango, Pull&Bear, Stradivarius, Zara

Objavljeno: 29.05.2012. u 19:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p