MODNI DODACI

Umjetničko prstenje s najljepšim porukama

FREYWILLE nakit za kojim žudimo

Freywille 
Prsten je uvjerljivo najomiljeniji modni dodatak gotovo svake žene. Taj mali krug vječnosti, neprekidnog kretanja i povezanosti stoljećima prate brojne legende u kojima mu se pridaju posebne moći, a vjerojatno i vaš najdraži prsten ima svoju osobnu priču protkanu lijepim sjećanjima na posebne trenutke ili voljenu osobu.
FreywilleFREYWILLE prstenje odvodi na putovanje u kojem najljepši osjećaji, kao što su ljubav ili sreća, dobivaju svoje vizualne interpretacije, na putovanje kroz bajkovite pejzaže ili vrtove koji su dotaknuli srca najvećih majstora slikarstva ili pak podsjeća na neiscrpan izvor inspiracije koji dolazi iz ženske ljepote i unutarnje snage.
Freywille
FREYWILLE nakit je već desetljećima sinonim za kreativnost i autentičnost onih koji ga nose. Svaka kolekcija se temelji na idejama europske i humanističke filozofije koje su u osnovi duhovne i emocionalne.Ako odabir prstena povezujete s odrazom osobnosti i karaktera, a ljubitelj ste vrhunske estetike I umjetnosti, ne propustite razgledati i isprobati originalno FREYWILLE prstenje. Ove umjetničke minijature doslovno evociraju najljepše emocije svojim raskošnim bojama i čarobnim minuciozno oslikanim motivima.

FreywilleRučna izrada ovog umjetničkog nakita podrazumijeva proces koji se sastoji od čak 100 pojedinačnih koraka, a velika pažnja posvećuje se svakom i najsitnijem detalju. Najviši standardi dizajna i proizvodnje zajamčeni su kroz limitiranu produkciju koja se odvija u izvornom ateljeu smještenom u samom centru Beča na adresi gdje je kompanija i osnovana 1951. godine.
FREYWILLE je prisutan u čak 35 zemalja s više od 110 ekskluzivnih butika. Za dodatne informacije o nakitu i luksuznim modnim dodacima tvrtke FREYWILLE posjetite ih u Zagrebu u Preradovićevoj 2, istražite novi FREYWILLE online butik ili Facebook stranicu.

Foto: PR
Objavljeno: 15.01.2015. u 10:53
Tagovi: nakit, prsten, freywille

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p