TRENDOVI

Upečatljive mini suknje su sve što trebamo ovog ljeta

Komadi koji su stvoreni za vruće dane

Ništa se tako dobro ne slaže kao ljeto i mini suknja. Posljednjih dana temperature su opasno porasle pa sad već možemo svoje shopping košarice puniti pravim ljetnim komadima. Mini suknje su jedan od onih odjevnih komada koji je stvoren za ljeto, pokazivanje preplanule puti i općenito jako zabavne modne priče. Inspirirani ljetom koje nam kuca na vrata zavirili smo u ponudu popularnih brendova i zapazili nekoliko genijalnih komada.

Sudeći po ponudi highstreet brendova, boje i uzorci su must ovog ljeta. Isto tako, asimetrični krojevi su također poželjan detalj koji će dodatno razigrati ljetne kombinacije. Mini suknje su definitivno nešto u što se isplati uložiti u ljetnoj garderobi jer ih nosimo od plaže pa sve do proslava i izlazaka. Uz kombiniranje s različitim siluetama na gornjem dijelu outfita možemo dobiti jako različite, ali jednako zanimljive modne kombinacije.

Kao što smo rekli, boje i glasni uzorci su već neko vrijeme suprotstavljeni minimalizmu u oblačenju koji je i dalje jako popularan, no čini nam se da bi se to ovog ljeta moglo promijeniti. Stoga smo ovog puta odlučili preskočiti basic komade i izdvojiti mini suknje prepune detalja kao što su resice, volani, nabori, uzorci i različite aplikacije. Inspirirajte se našom galerijom i ovog ljeta budite u centru pažnje.

Mango (39,99 €), Zara (25,99 €)

Bershka (25,99 €), Zara (25,95 €)

Stradivarius (17,99 €), Mango (69,99 €)

Zara (27,95 €); (25,95 €)

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Stradivarius, Zara
Objavljeno: 30.05.2023. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p