MODNI DODACI

Upečatljive ogrlice iz H&M-a

U vaš najdraži high street dućan stigli divni modeli

Još uvijek izuzetno popularne "statement!" ogrlice divan su modni dodatak ukoliko želite podignuti svoju odjevnu kombinaciju i biti primjetne. Ono što je odlično u cijeloj priči o upečatljivim ogrlicama je činjenica da ih konačno možemo kupiti i u high street dućanima gdje su cijene takvih modela ogrlica i više nego pristupačne. Odlučili smo pogledati kako H&M stoji po tom pitanju, odnosno kakvu ima ponudu i ostali smo i više nego ugodno iznenađeni. H&M je ove sezone izbacio jako puno modela u zlatnoj i srebrnoj boji, a dodao je nekoliko komada ogrlica i u bojama sezone - poput ružičaste, narančaste i neon žute!

  

Najbolja stvar u cijeloj priči o H&M upečatljivim ogrlicama su naravno cijene koje su najprihvatljivije u cijelom gradu, tako da svaka modna dama koja ovo proljeće želi malo obnoviti garderobu i policu s nakitom može kupiti i više nego jednu ogrlicu.

Kako ih nositi? Nama osobno najbolje izgledaju u kombinaciji sa košuljama preko kojih nosite toplo pletivo, a odličan su modni dodatak i za jednostavne haljine i pamučne majice.

  

U našoj galeriji pogledajte kakve sve ogrlice H&M ima u ponudi za ovo proljeće!

Ana Bacinger

photo: H&M

Objavljeno: 02.04.2012. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p