TRENDOVI

Upečatljivi uzorci koje obožavamo nositi u ljetnim mjesecima!

Upečatljivo i posebno!

Osim samih odjevnih predmeta, uzorci su detalj koji čini razliku te svakom komadu podaruje poseban chic izgled. Upravo zato ljetni period je kao stvoren za eksperimentiranje s različitim uzorcima koji će u baš svakoj kombinaciji akcentirati dozu zaigranosti. Ono od čega ljeti ne odustajemo su boje, ali i geometrijske linije, stoga ne sumnjamo da ćete bez problema pronaći modni smjer koji najbolje pristaje osobnom stilu i naglašava individualnost.

Kao što smo spomenuli, uzorci i ljetni period savršen su spoj za sve one koji vole upečatljivost i izgled koji privlači brojne poglede. Naime, cvjetni uzorak je sinonim za vesele i udobne kombinacije koje odišu pozitivom te sjajno izgledaju u dnevnim i večernjim prigodama. S druge strane, geometrijske linije i minimalistička modna priča odličan su odabir volite li jednostavnost koja odskače i kao takva sugerira jedinstvenu modu s naglaskom na osobnost. Naravno, nisu isključene niti modne kombinacije koje sažimaju nekoliko različitih uzoraka, ali tada predlažimo da pripazite na paletu boja kako bi konačni styling bio unificirana modna vizija.

A'marie

Diana Viljevac, BiteMyStyle by Zoran Aragović

Klisab

Domaći dizajneri u svojim aktualnim kolekcijama ponudili su sjajne komade upotpunjene različitim uzorcima, pa nema baš nikakvog razloga da svoju garderobu ne nadopunite kvalitetnim i unikatnim komadima koji nemaju rok trajanja. Baš svaki komad možete nositi iz sezone u sezonu, a naravno uz vješto kombiniranje i u narednim mjesecima usprkos činjenici što je riječ o predmetima za toplije dane. Budući da je baš uvijek idealno vrijeme za ljetni shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko odjevnih predmeta s uzorcima koje potpisuju domaći dizajneri, stoga što prije zavirite u kolekcije jer smo sigurni da ćete pronaći unikatne komade koji će vas inspirirati za kreiranje autentičnih odjevnih kombinacija.

Fasada

Varteks, DeLight

Les Émaux

Klisab, Elfs

Diana Viljevac

Branka Donassy, Varteks

Robert Sever

Boudoir, Arileo

Ana Maria Ricov

 

Foto: Ana Maria Ricov, Branka Donassy,  Arileo, Elfs, Klisab, Diana Viljevac, Robet Sever, DeLight, Fasada, BiteMyStyle by Zoran Aragović, A'marie, Les Émaux, Varteks, Boudoir
Objavljeno: 29.07.2020. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p