TRENDOVI

Uske ili ravne traperice?

Koje su vama draže?

Ako stavimo na stranu modne hirove koji se pojavljuju svake sezone, većina vas će se složiti sa činjenicom da najradije bira skinny jeans ili one ravnog kroja. Ta dva modela traperice nose se već sezonama i ponekad se zbilja teško odlučiti koji model je bolji. To naravno prvenstveno ovisi o vašoj građi, ali i o tome kako se osjećate u kojem modelu. Dok jedne dame ne mogu zamisliti da na sebe navuku skinny model, drugima je neshvatljivo nositi ravni kroj.

Koje su razlike u modelu? Skinny jeans je namijenjen mršavicama, ženama s lijepo oblikovanim nogama i onima koje vole naglasiti svoje obline. Idealan je za maxi T-shirtice, čizme do koljena i slojevito oblačenje jer je toliko uski da ponekad izgleda kao da ste na sebe navukli tajice.

A za ravnim krojem posežu većinom žene kojima je skinny ipak malo preuzak i koje ne vole da im traperice budu poput druge kože. Ravni kroj odličan je za ležeran i sportski stil, no može se odlično iskombinirati sa elegantnim komadima.

Skinny nama osobno puno bolje izgleda na potpetice od ravnog kroja jer cipela dolazi više do izražaja, no ako nikako ne volite skinny savjetujemo vam da u slučaju kombiniranja ravnih traperica i potpetica - traperice podvrnete do gležnja.

U galeriju smo stavili par odličnih skinny komada traperica te par fenomenalnih ravnog kroja. Vi same odlučite koje preferirate i nosite ih na bezbroj načina!

Ana Bacinger

Objavljeno: 20.10.2010. u 09:17
Tagovi: Traperice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p