TRENDOVI

Vrijeme za božićne pidžame, a Sinsay nas je oduševio sjajnom ponudom!

Ne znamo koja nam je slađa!

Iako se može činiti da smo do jučer uživali na plaži ispijajući koktele, blagdansko razdoblje je stiglo, a budući da znamo kako omiljeni brendovi vole požuriti s prikladnim sezonskim detaljima, ne čudi nas što su već predstavljene divne božićne kolekcije. Nama je ovog puta pažnju ukrala ona iz Sinsayja, a ponajviše simpatične i udobne pidžame!

Tako se u ponudi mogu pronaći preslatki dvodijelni kompleti, dužeg ili kraćeg kroja, koji su upotpunjeni neodoljivim blagdanskim motivima. Što se tiče boja, očekivano prevladava crvena, ali i tu su još zelena, bijela i sl. Ipak, najljepši dio božićnih pidžama svakako su detalji i ukrasi kojih u Sinsay asortimanu ne nedostaje, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći divne varijante koje će vam instantno izmamiti osmijeh na lice. Mi moramo priznati kako nas još uvijek nije zahvatila ‘blagdanska ludnica’, ali isto tako znamo da se najbolji modeli najprije prodaju, pa smo odlučili na vrijeme obnoviti zalihu šarmantnih blagdanskih pidžama koje su uvijek i vrlo dobra ideja za poklon dragoj osobi.

Stoga, kako bismo vam olakšali kupnju, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih varijanti, a cijelu ponudu blagdanskih odjevnih predmeta možete potražiti na sljedećem linku!

50 kn, 100 kn

50 kn, 50 kn

70 kn, 120 kn

70 kn, 85 kn

70 kn, 85 kn

85 kn, 50 kn

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 04.12.2021. u 15:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p