TRENDOVI

Već sad možete kupiti komade iz kolekcije Kenzo za H&M!

... za 360% veću cijenu od one u trgovinama!

Kenzo x H&M

Sjećate li se prošlogodišnje suradnje H&M-a s pariškom modnom kućom Balmain i posvemašnje pomutnje koju je izazvao taj veliki dan kada je dugo iščekivana kolekcija konačno puštena u prodaju? Sjećate li se snimki histeričnih žena koje su se fizički obračunavale među H&M-ovim policama zbog jedne haljine ili kaputa kao i horde koja je satima prije otvorenja čekala puštanje u odaje ovog fast fashion brenda?

Pravi marketinški hype može učiniti štošta kada je u pitanju poigravanje ljudskim razumom. Uvjereni kako moraju imati sve i sada, ljudi su (očigledno) spremni potpuno zanemariti vlastito dostojanstvo i staviti po strani ljudske manire samo kako bi došli do odjeće koju reklamira njihova omiljena zvijezda. Suradnja H&M-a s Kenzom, nije doduše toliko nabrijana kao ona prošlogodišnja s dizajnerskom Balmainovom zvijezdom Olivierom Rousteingom koji se vezuje uz stilski izričaj Insta zvijezda iz klana Kardashian-Jenner. No unatoč tome, a poučeni prošlogodišnjim iskustvom (kada su se Balmain x H&M komadi prodavali za veću cijenu od originala!), već sada na e-Bayu možete pronaći artikle iz nove Kenzo x H&M kolekcije koja, usput budi rečeno, dolazi u prodaju tek za 2 tjedna - 3. studenog!

Kenzo x H&M

Kako je to uopće moguće, pitate se? Vrlo lako, možemo reći. Naime, određeni selleri vam garantiraju (ako naručite artikl) da će vam se oni u tom suludom shopping paklu prvog dana izboriti za vaš komad! Ili, prosto rečeno, tog najvažnijeg dana u godini, između vješalica high street trgovine u centru, nećete morati ošamariti nikoga jer drži drugi kraj vaše haljine! Za višesatno čekanje ispred trgovine te borbu s ostalim pomahnitalim ženama, međutim, morat ćete i dobro platiti! Cijena komada na e-Bayu je već sada 360% veća od cijene koju će komad imati u trgovini od 3. studenog. Određeni komadi, poput metalik jakne tigrastog uzorka, imaju cijenu koja iznosi čak $1,230. Želite li zbilja jako spomenuti komad, a pritom ne želite kampirati ispred trgovine ili se ne volite tući s drugim ženama gazeći pritom svoje dostojanstvo i tuđa stopala - postoji način da se domognete tog Kenzo x H&M komada bez da ste ustale iz kreveta!

Kenzo x H&M

T.L.
Foto: Kenzo X H&M, e-Bay

Objavljeno: 19.10.2016. u 13:21
Tagovi: H&M, Kenzo, suradnja

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p