TRENDOVI

Veliki Instagram natječaj: Arena Centar vas vodi u shopping!

Shopping groznica čeka na nekoliko sretnika!

S dolaskom ponešto nižih temperatura i shopping postaje bolji. Točnije, sredina jeseni rezervirana je za početak blagdanskog ludila te shopping groznici je teško odoljeti, posebice kad je ovako dobra.

Kad je u pitanju shopping, možemo reći kako se dijelimo na one koji u njemu istinski uživaju te oni koji ga jednostavno preziru, no rijetko tko mu može odoljeti. U gotovo svačijem ormaru moguće je pronaći niz modnih komada uz koje se vežu lijepa sjećanja i osjećaji pa tako nerijetko one dane kad zaista mislimo kako nemamo što za obući, biramo upravo te odjevne predmete koji će nam izmamiti osmjeh na lice. Bez obzira slažete li se da odijelo čini odnosno ne čini čovjeka, moda je tu da nam izmami osmjeh na lice. Stoga, kaput, haljina, cipele, torba ili bilo što slično mogu postati naši komadi s pričom radi kojih odlazak u shopping i potraga za novim komadima predstavlja užitak i izazov.A kad su u pitanju izazovi, Arena Centar je pripremila jedan fantastičan! Znajući da svi imamo barem jedan komad koji ne bismo ni u ludilu ostavili po strani, želimo čuti priču koju baš taj komad priča! Mamin stari kaput, haljina koju ste kupili za jednu posebnu priliku ili pak torbica koju ste odlučili kupiti umjesto suvenira tijekom posljednjeg odmora, idealni su kandidati zbog kojih ćete moći osvojiti sjajne poklon bonove Arena Centra u iznosu od 1,000 kuna i pribaviti nove, jednako fantastične komade! Pravila su jednostavna: 1.Koristiti hashtag #komadspricom 2.Zapratiti instagram profil Arene CentarPokažite nam na Instagramu koristeći hashtag #komadspricom koji je to vaš odjevni predmet zbog kojeg se osjećate sjajno te kako izgleda vaš omiljeni styling i mi ćemo izabrati 10 najkreativnijih sretnika koje očekuje luda shopping groznica, a više detalja potražite na našem Instagram profilu! Pripazite da su vaši Instagram profili otvoreni kako bi svi imali priliku vidjeti vaš komad s pričom!

Sva pravila o sudjelovanju u natječaju "Veliki Instagram natječaj: Komad s pričom" pročitajte na linku.

Ovim putem čestitamo svim sretnim dobitnicima koji su zadovoljili sve uvjete natječaja te nas razveselili svojim kreativnim objavama i pričama! U nastavku smo izdvojili svih deset dobitnika, a svima ostalima želimo sreće drugi put!

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 31.10.2019. u 18:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p