MODNI DODACI

Veliki povratak 'capri' hlača

Neobična dužina je ponovno u modi!

capri hlače 
Nosili smo ih prije nekoliko godina u toploj sezoni i kombinirali većinom na tipičan način, uz pamučne majice i ravne sandale. Danas capri hlače dolaze ponovno na tron, no nose se u ovim hladnim mjesecima i kombiniraju na što neobičniji način.
 
To možemo zahvaliti prvenstveno modnoj kući Balenciaga koja je u svoju kolekciju uvrstila traperice i elegantne hlače ovih dužina i pokazala maštovite stylinge koje bismo odjenuli iste sekunde. Balenciaga nam u svojoj pre-fall kolekciji pokazuje da spomenute capri hlače mogu izgledati jako chic i elegantno ako se nose uz ravnu obuću i zanimljive jakne.
 
Potražite u ponudi dućana skinny modele od tamnog trapera i spojite ih sa svojim zimskim kaputima, toplim čarapama i najdražim cipelama za dnevne kombinacije. Večernji styling sa capri hlačama će izgledati odlično ako posegnete za vrtoglavo visokim cipelama i bundom od umjetnog krzna. Ispod bunde odjenite jednostavnu dolčevitu ili majicu tamne boje i osvojite sve prisutne klasikom koja izgleda sjajno!

capri hlače 
 
capri hlače  
 
capri hlače 
Alexander McQueen (2.095 kuna), Just Cavalli (2.185 kuna)
 
capri hlače 
Thakoon (1.405 kuna), Valentino (11.625 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 29.01.2015. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p