TRENDOVI

Veljača u s.Oliveru

Pogledajte što ćete sve ovog mjeseca pronaći u ovoj trgovini
Proljetni trendovi polako, ali sigurno počinju puniti police trgovina high steet brandova, a iznimka nije ni mnogima omiljeni s.Oliver, koji za veljaču nudi prilično velik izbor odjeće za prijelazno razdoblje. Proljetna ženska kolekcija obiluje bezvremenskim komadima u koje vrijedi investirati, ali i simpatičnim trendy rješenjima, kojima će biti doista teško odoljeti.


Bilo da su u pitanju casual ili formalniji komadi, jasno je kako će boje ponovno dominirati toplijom sezonom, a osim nježnih pastelnih tonova, tu su i življe opcije u vidu boje lososa, crvene, plave te boje mente. U modi se i dalje zadržava color-block trend, koji doista odlično izgleda na pojedinim haljinama i bluzama, a proljeće će također biti nezamislivo bez kvalitetnog jeansa i laganih hlača u it bojama sezone.

s.Oliver također nudi bogat izbor muške odjeće i modnih dodataka, a sudeći po viđenom, ovog proljeća dominirat će snažno obojane hlače, klasičan jeans, karirane košulje i T-shirtovi s grafikama. Što ćete sve u veljači pronaći u prodavaonicama s.Olivera i po kojim cijenama, svakako pogledaje u našoj galeriji.


H.B.
Photo: s.Oliver

Objavljeno: 04.02.2012. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p