MODNI DODACI

Vesele torbe za nadolazeće proljeće

Prštilo ludih boja i zanimljivih oblika!

Prava „stylish girl" treba tek nekoliko stvari u životu, malu crnu haljinu, par dobrih cipela i naravno super modernu torbu koja joj pristaje uz sve odjevne kombinacije. Dizajneri iz sezone u sezonu izbacuju nove modele, raznih veličina i boja. Ovog proljeća zbilja su se poigrali kombinacijama boja, teksturama i samim veličinama. Boje su šokantne, lude i bodu u oči. Žuta, zelena, roza, boja azurnog mora, otkačena ljubičasta za one malo hrabrije i otkačenije, te bijela, siva i crna za vječne klasičarke. Kad birate torbu za nadolazeću sezonu potražite neku koja na sebi ima zanimljiv dodatak - lanac, mašnu, rese, cvijeće... Bez obzira na stil koji ste izabrali to će biti dodatni plus.

Što se samih veličina tiče dozvoljene su sve, ovisno o vašim potrebama. Naravno da ćemo za dan izabrati veliku torbu u koju možemo natrpati sve moguće potrebne i nepotrebne sitnice, dok se za večer odlučujemo za simpatične male - pismo torbice. Osim što ih naprosto obožavamo jer djeluju vintage, pismo torbice svakoj kombinaciji daju posebnu dozu elegancije.

Mi smo naprosto oduševljeni i zaluđeni novom kolekcijom Miu Miu, Chloe i naravno Marca Jacobsa, koje one sretnice malo dubljeg džepa mogu pronaći i u našem velegradu. A za one skromnijeg džepa preporučujemo da dobro prošvrljaju trgovačke centre, jer se upravo tamo nalaze slične varijante po pristupačnijim cijenama.

Sretno sa odabirom vaše nove „it torbe", i ne brinite, odabir je zbilja velik i zasigurno vas negdje u gradu čeka vaša nova miljenica!

                                                                                                             Ana Bacinger

 

 

 

Objavljeno: 11.03.2009. u 11:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p