TRENDOVI

Vesta koju nose sve influencerice dobila je svoju high street verziju!

Dodaj u košaricu
Ganni

Iako bi sve trendseterice voljele biti #GanniGirls, nisu sve rođene pod sretnom zvijezdom da za jedan odjevni komad mogu iskeširati pola mjesečne plaće. Stoga nas uvijek razveseli kada u ponudi omiljenih high street dućana zamijetimo komade koji su vidljivo asocirani dizajnerskim trendom, a cjenovno su nam dostupni.

Upravo smo jedan takav pronašli na vješalicama i webshopu Manga, a uz njega ćemo izgledati baš poput ranije spomenutih #GanniGirls. Vesta na pruge koja je poharala Instagram profile poznatih svjetskih influencerica pojavila se high street dućanu u gotovo identičnim kombinacijama boja. Dok za Ganni model morate odvojiti visokih 2.873 kune, Mangova inačica ovog vrućeg trenda će vas koštati pristupačnih 250 kuna. Pravi modni znalci odmah će pronaći razliku između ova dva komada, no fashionistice koje žele svoj ormar napuniti trendi odjevnim komadom kojim će razbiti monotoniju jesenskih kombinacija sasvim sigurno će se zadovoljiti ovom i više nego odličnom kopijom.

Mango

Kako kombinirati ovu prugastu vestu? Kombinacija je bezbroj - od klasike koja dolazi u obliku uskih crnih traperica i ružnih tenisica, preko miksa šarene suknje, traper jakne i visokih gležnjača pa sve do spajanja s mini suknjama od samta i poštarskim kapama u kojima će većina nas provesti ovu zimu…

Ganni (2.873 kune)

Ganni (2.873 kune)

Mango (250 kuna)Mango (250 kuna)

photos: net-a-porter, Mango

Objavljeno: 05.11.2018. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p