MODNI DODACI

Victoria Beckham definira trendove za iduću sezonu

Provjerite što nam je poznata trendseterica pripremila za zimu

Za poznatu trendsetericu i modnu dizajnericu Victoriju Beckham očito nema predaha od poslovnih obaveza. Osim što nas je nedavno iznenadila novom mini kolekcijom njene jeftinije linije, Victoria Victoria Beckham, sada nam je predstavila i 20 novih komada koji će se naći u njenoj jesensko-zimskoj kolekciji za 2014./2015. godinu.


Iako se je prošle sezone možda previše zaigrala 'dječačkim' smjerom dizajna, ove godine dizajnerica se ipak odlučila prilagoditi svojoj klijenteli te je produživanjem silueta i dodavanjem zanimljivih dodataka u klasične strogo krojene komade, udahnula dašak ženstvenosti. Kolekcija sadrži midi stroge haljine ukrašene jednostavnim zlatnim lančićima, tunike koje su pri dnu ukrašene naborima od organze, kapute od kašmira, strogo krojene suknje te hlače i majice s razigranijim uzorkom printa.

Ako u obzir uzmemo činjenicu kako za njenu novu kolekciju već sada postoji i više nego odličan interes, možemo slobodno konstatirati kako je Victoria pronašla pravi recept za uspjeh. Za sve one sretnice dubljeg džepa, liniju je moguće naručiti na njenoj službenoj stranici: http://www.victoriabeckham.com/.I.K.

Objavljeno: 18.08.2014. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p