MODNI DODACI

Victoria Beckham ima novi omiljeni par cipela

Dizajnerica zamijenila štikle mokasinama

U modnom izričaju Victorije Beckham postoje elementi za koje bismo sa sigurnošću mogli ustvrditi da su vječna konstanta, a strogi pencil krojevi ili elegantna ženska odijela, predimenzionirane naočale i torbe te nezaobilazne visoke potpetice, od kojih dizajnerica ne odustaje čak ni u igri s djecom, samo su neki od njih. 

Da su dizajnerske potpetice, čija vrtoglava visina redovito iznosi između 12 i 14 centimetara, 'uvjet bez kojeg ne ide', Victoria je pokazala već u nebrojeno mnogo navrata, pa čak i kada su joj liječnici zbog zdravlja preporučili nošenje ravnih cipela.

No budući da njene hektične dnevne obaveze sve više zahtijevaju komfor i udobnost, britanska modna ikona odlučila je napraviti presedan te je putem svog Twitter računa otkrila obožavateljima novi omiljeni par cipela. Vjerovali ili ne, radi se o elegantnim baršunastim mokasinama, iz kojih se prema vlastitom priznanju nema namjeru izuti do kraja Njujorškog tjedna mode.

Ovaj, za nju vrlo neuobičajen par cipela potpisuje američki brand Stubbs & Wootton, koji ih na svojoj stranici prodaje za 400 dolara.

 

H.B.

photo: Twitter, Stubbs & Wootton

 

Objavljeno: 08.02.2014. u 13:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p