TRENDOVI

Visoke čizme koje se uvijek isplati imati u svom ormaru

Čizme koje su sjajan spoj elegancije i udobnosti!

Ovih dana zima nam uvelike pokazuje svoje pravo licu u vidu niskih temperatura, a što značajno diktira naše svakodnevne kombinacije. Topli kaputi, pletivo i druga pokrivala koja nas štite od hladnoće i vjetra neizostavan su dio naše garderobe, a u tu skupinu spada i jedan model čizama bez kojeg ne možemo zamisliti zimske dane!

Ono što sigurno možemo pronaći u baš svakom ormaru jest par dobrih i kvalitetnih čizama. Budući da je riječ o predmetu koji je neizostavan dio zimske garderobe, nije naodmet s vremena na vrijeme počastiti se s pokojim novim modelom kojeg ćemo i u narednim sezonama nositi. Upravo zato treba pametno iskoristiti aktualna sniženja te odabrati model koji će u naše svakodnevne outfite unijeti spoj elegancije i udobnosti.

Posebno omiljeni modeli već sezonama su visoke čizme na ravnu petu, koje sjajno prate naš užurbani životni tempo, pružaju potrebnu zaštitu tijekom niskih temperatura te jednostavno izgledaju fantastično. Riječ je o modelu čizama koji na prvu osvaja svojom svestranošću i udobnošću, a odlično izgleda u baš svim prilikama. Ravni modeli obojeni klasičnom i svestranom crnom bojom i ove su zime nepogrešivi odabir, a ako pak težite nešto razigranijem modnom izdanju, čizmice u maslinastoj boji ili pak odvažnoj bijeloj, bit će pravi izbor za vas. 

Kako bi svojoj zimskoj garderobi dodali savršen par elegantnih i udobnih, ali i pristupanih i kvalitetnih čizama, u nastavku smo izdvojili prekrasne modele iz high street kolekcija.

Mango (250 kn), Pull&Bear (360 kn)

Uterque (1400 kn)

Mango (450 kn), Massimo Dutti (1000 kn)

H&M (69,99 €)

Mango (700 kn), Pull&Bear (150 kn)

&OtherStories ($279)

Zara (400 kn), (400 kn)

&OtherStories ($279)

Zara (400 kn), (400 kn)

COS (€290)

Zara (400 kn), Mango (700 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Pull&Bear, Massimo Dutti, COS, &OtherStories, H&M, Uterque
Objavljeno: 20.01.2021. u 14:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p