TRENDOVI

Voljeli ih ili mrzili, balerinke su apsolutni trend godine!

Ovo su najbolji modeli iz 'high street' ponude!

Povratak određenih trendova neke od nas potpuno oduševi, dok drugima predstavlja noćnu moru, vjerujemo da je to slučaj s balerinkama. Balerinke su bez sumnje klasik među ženskom ravnom obućom, no ove godine se vraćaju kao najtrendi komad. Modne piste su pune ovih komada, tzv. “Balletcore” estetika već neko vrijeme promovira ovakve komade, a verzije ove obuće u izvedbi dizajnerskih brendova poput MiuMiu, poharale su društvene mreže!

Možda balerinke nisu vaš prvi izbor obuće, ipak ove cipele isplati se imati, posebno kad vam treba elegantnija obuća, a niste raspoloženi za nošenje potpetica. Povratkom balerinki među najpoželjnije trendove sezone, sve više ih imamo priliku vidjeti u opuštenijim street style kombinacijama. Posebno nam se sviđa kombiniranje širokih modela traperica i jednostavnog oblika ove obuće. Bez sumnje, crni modeli su klasik koji se pokazao kao najbolja opcija ako si želite priuštiti par ovih cipela. Dvobojne balerinke s naglašenim vrhom cipele, inspirirane poznatim Chanel modelima, opcija su s kojom ne možete pogriješiti, posebno ako je vaš stil nešto elegantniji.

Ako balerinke želite nositi u skladu s posljednjim trendovima preporučujemo jednobojne modele i modele s remenčićem. Balerinke su definitivno cipele koje svoj vrhunac popularnosti doživljavaju tijekom proljeća, no u posljednje vrijeme nose se i u hladnijem dijelu godine zahvaljujući kombiniranju sa štucnama i drugim vrstama čarapa. Spomenuta kombinacija predstavlja još jedan trend proizašao iz baleta, a moramo priznati da izgleda jako chic. Bez obzira na to voljeli ih ili mrzili, uskočili u ovaj trend odmah ili tek kada ga počnemo viđati apsolutno svuda, preporučujemo da pogledate naše favorite iz high street ponude. Možda vas inspiriraju da pronađete originalan način kako nositi najpoželjnije cipele sezone!

H&M (19,99 €), (20,99 €)

Mango (45,99 €)

Mango (49,99 €), Massimo Dutti (79,95 €)

Massimo Dutti (79,95 €)

Zara (22,95 €), (59,95 €)

Zara (39,95 €), (45,95 €)

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, Massimo Dutti
Objavljeno: 23.01.2023. u 13:12
Tagovi: trendovi, balerinke

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p