TRENDOVI

Vraćaju se trake za kosu, detalj koji nas asocira na školske dane! 

Trend na koji smo zaboravili, a koji izgleda tako dobro! 

Već i ptice na grani znaju koliko modni svijet voli reciklirati stare trendove, a to nas zapravo niti ne čudi jer smo izgleda došli do točke kada je jednostavno nemoguće ‘izmisliti’ nešto novo i neviđeno, stoga je povratak starim modnim izričajima izrazito popularan. Već par sezona modnom industrijom dominira Y2K estetika, a sada se u fokus vraća modni detalj koji se je nosio tada, ali zapravo potječe iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća! 

Radi se o trakama za kosu, onim klasičnim i jednobojnim. Naime, ovaj trend neodoljivo nas asocira na školske dane, ali i na Gossip Girl eru. Ipak, kao što smo spomenuli, trake za kosu najveću popularnost uživaju tijekom sedamdesetih u doba disca, hippy i boho estetike. Ovaj modni detalj vrlo je jednostavan, ali i poseban te je njegovo stiliziranje neizmjerno lako. Kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama, predlažemo da se odlučite za trake tamnijih boja te ih kombinirate doslovno na bilo što. Traka je ukras s kojim ćete ujedno i neizmjerno brzo imati gotovu frizuru, a jedno dobro pristaje spuštenoj i podignutoj kosi.

Naravno, kada su u pitanju večernje varijante, naginjemo glamuroznijim odabirima Šljokice, saten i sl. elegantniji materijali idealan su odabir želite li zablistati na poseban način i stylingu podariti ‘ono nešto’ što će ga izdvajati iz mase. Stoga, ako već niste, svakako nabavite ovaj divan modni detalj, a iako ponuda u omiljenim brendovima još uvijek nije u velikim količinama ne sumnjamo da će vrlo uskoro police preplaviti trake za kosu. 

Do tada,, inspirirajte se stylinzima nekih od naših omiljenih influencerica! 

Stradivarius (50 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 28.11.2022. u 16:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p