TRENDOVI

Vraćaju se velike torbe! Hoćete li ih nositi?

Modeli koji su dugo bili u sjeni mini varijanti!
Vjerujemo da ste i sami primijetili kakvo već nekoliko sezona mini modeli torbi apsolutno dominiraju bez obzira na to jesu li u pitanju high end ili high street brendovi. Ipak, moda nas je bezbroj puta naučila kako se sve vraća, stoga nas zapravo nimalo ne čudi što se ove sezone u fokus vraćaju velike torbe! Riječ je o modelima koji su istovremeno praktični i stylish, stoga nema baš nikakvog razloga da se velike torbe ne bi pronašle i u vašoj kolekciji!

Kada je riječ o kombiniranju velikih torbi, uglavnom ih nosimo u dnevnim varijantama. Savršena kombinacija sa spomenutim modelom uključuje primjerice lepršavu ljetnu haljinu, omiljene ravne natikače ili pak sandale na vezanje te ostale detalje koji kombinaciju čine zaokruženom. U tom slučaju, velika torba odlično će se uklopiti u styling te naglasiti praktičnost jer u istu možete staviti što god poželite.
 
 
Što se tiče boja, omiljeni brendovi nude razno razne varijante, pa tako možete birati između nude torbi pa sve do onih vibrantnih. Mi glasamo za oboje jer nam je poprilično teško odlučiti se za jednu opciju budući da je ponuda bolja no ikada. Ipak, odaberete li se za neutralne modele, predlažemo da ih nosite s minimalističkim komadima odjeće koji će torbi dopustiti da dominira i suptilno preuzme cijelu kombinaciju, dok su modeli u jarkim bojama ili oni s uzorcima, kao stvoreni za sve romantičarke i one koji vole nešto otkačenije outfite. Sigurni smo da za koji god model se odlučili, divan styling neće izostati, stoga ako ste u potrazi na novim torbom, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvi pogled!

Bershka (120 kn)

H&M (19,99 €)

Stradivarius (180 kn)

Chloe (£790)

Stradivarius (180 kn)

H&M (29,99 €)

Zara (200 kn)

Reserved (300 kn)

H&M (34,99 €)

Zara (350 kn)

Gucci (£1,230)

Reserved (260 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Mytheresa, Bershka, Stradivarius
Objavljeno: 21.05.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p