TRENDOVI

Vrijeme je da prestanete uništavati svoje badiće!

Kako se brinuti za najdraži ljetni outfit?

badić 
Većina žena nabavku savršenog badića smatra misijom koja zna potrajati i nekoliko tjedana. Rasvjeta u kabinama za presvlačenje odjednom postane toliko intenzivna da vidite i mikroskopske nesavršenosti, niti jedan uzorak niti model jednostavno vam ne pašu, a potraga za "onim pravim", nakon predugog traženja, može se učiniti kao tortura.
 
Kada konačno, iscrpljeni i pomireni sa situacijom ispred ogledala, odlučite kupiti novi badić koji zadovoljava standarde, bilo bi suludo uništiti ga već na prvom ljetovanju. Ako kupite kvalitetan badić koji vam pristaje, potrudite se da izdrži nekoliko ljetovanja. Nemojte ga nakon plaže samo olako prebaciti preko ograde svog apartmana ili pak ostaviti da se osuši bez da ste se pobrinuli oprati ga temeljito pazeći na tkaninu. 
 
  
Većina je kupaćih kostima izrađena od delikatnih materijala koje će sol, sunce i neprimjerena briga vrlo brzo uništiti. Ako isperete svoj badić nakon svakog kupanja u moru, na dobrom ste putu no takav način brige za kupaći kostim nije dovoljan. Naime, najbolje bi bilo da, nakon boravka na plaži, svoj badić operete s najblažim mogućim deterdžentom ili (još bolje) s baby šamponom. Nakon što ste ga dobro isprali zamotajte svog mokri badić u čisti ručnik i ostavite ga tako neko vrijeme. Kasnije ga maknite od sunca (i UV zraka) i ostavite da se položen na ručniku osuši do kraja. Kada iz badića pokušavate rukama ocijediti vodu širite mikrovlakna kao i kad ga samo ovlaš prebacite preko stolice da se osuši, položen i bez cijeđenja zadržat će svoju formu.
 
 
T.L.
Foto: Free People
Objavljeno: 20.06.2016. u 12:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p