TRENDOVI

Vrijeme je za pletene haljine iz kojih se ove jeseni ne skidamo!

Praktični modeli koji su ujedno i jako stylish!

Posljednjih dana temperature su sve niže, a to je samo jedan u nizu pokazatelja da je vrijeme kako biste ljetnu garderobu u potpunosti zamijenili onom jesenskom. U tom slučaju, jednostavne, a stylish haljine nameću se kao nepogrješiv odabir, stoga ako već niste, pravi je trenutak da upotpunite garderobu!

Kada je riječ o modelima koji su apsolutni jesenski hit, to su bez razmišljanja pletene haljine. Naime, ovi modeli su kao stvoreni za dnevne modne priče u kojima je naglasak na udobnosti. Pletene haljine kombiniramo s najdražim tenisicama ili pak niskim gležnjačama, ali nisu isključeni niti modeli na deblju petu. Ostatak kombinacije mogu sačinjavati baloner ili kaput, kratka kožna jakna ili parka, a ne zaboravite niti na modne detalje koji će stylingu podariti dašak vaše osobnosti. S druge strane, pletene haljine u večernjim prigodama ipak dolaze u nešto senzualnijoj varijanti pa tako biramo modele s efektnim cut-out detaljima ili prorezima. Isto tako, svakako se odlučite za cipele na petu i glamuroznije modne dodatke koji će kombinaciji podariti chic završni pečat.

Omiljeni brendovi predstavili su raznovrsnu paletu boja, ali očekivano dominiraju zagasiti, zemljani tonovi. Spomenute boje idealne su za kombiniranje s raznim uzorcima i sl., ali ako ipak nit tijekom jeseni ne odustajte od vibrantnih nijansi, u ponudi se mogu pronaći i takve haljine.

Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modela pletenih haljina iz trenutne ponude omiljenih brendova!

Zara (220 kn)

Reserved (260 kn)

Zara (280 kn)

Zara (400 kn)

Stradivarius (160 kn)

Stradivarius (230 kn)

Bershka (200 kn)

Stradvarius (230 kn)

Stradivarius (230 kn)

Kenzo (£440)

Max Mara (£260)

Reserved (260 kn)

Stradivarius (230 kn)

Zara (280 kn)

Foto:
Objavljeno: 19.09.2022. u 11:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p