TRENDOVI

Vrijeme je za šalove, a mi smo izdvojili one najljepše iz aktualne ponude!

Stylish, ali i funkcionalan modni dodatak!

Zima je period u kojem prije svega u fokus stavljamo funkcionalnost i praktičnost, ali usprkos nešto nižim temperaturama, to svejedno ne znači da ne možete osmisliti stylish modne priče koje će zadovoljiti sve potrebe. Osim kaputa i omiljenih čizama, šal je zimski 'must have' dodatak koji može svakoj kombinaciji podariti zanimljivo ruho te sve zaokružiti na pravi način!

Kao što smo spomenuli, šal je detalj s više primjena, a jedna od glavnih svakako je činjenica da grije i zimske temperature čini podnošljivijima. Naravno, osim toga volimo da je šal koji nosimo i vizualno atraktivan, a srećom omiljeni brendovi pobrinuli su se da sjajnih opcija ne nedostaje. Naime, ove sezone volimo razigrane voluminozne šalove koji se odlično kombiniraju s jednostavnim klasičnim odabirima. Odabir nešto upečatljivijeg šala svakoj zimskoj kombinaciji u svega nekoliko trenutaka podaruje dinamiku i zanimljiv estetski potpis, stoga nošenjem takvog modela sigurno nećete pogriješiti. S druge strane, ako ste jedni od onih koji se nikad ne odriču pročišćenih linija, basic jednobojni šalovi u bezvremenskim nijansama koketiraju s nešto elegantnijim i profinjenijim izgledom te se jednako dobro kombiniraju u dnevnim poslovnim, ali i večernjim prigodama.

Budući da je aktualna ponuda najdražih brendova i više nego sjajna, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvu!

Acne Studios (€240)

Bershka (100 kn), H&M (17,99 €)

Reserved (100 kn)

&OtherStories ($119), Acne Studios (€240)

Stradivarius (120 kn)

Bershka (100 kn), H&M (59,99 €)

Bershka (120 kn)

Reserved (200 kn),H&M (12,99 €)

&OtherStories ($69)

Bershka (100 kn), Uterque (550 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Stradivarius, Bershka, H&M, &OtherStories, Acne Studios, Uterque
Objavljeno: 17.11.2020. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p