TRENDOVI

Vrijeme je za slojeve!

Kako izgledati dobro u mnogo odjeće?

Naravno da svatko obožava slojevito odijevanje, jer je jedan od najboljih načina da zadržimo toplinu tijekom hladnih zimskih dana. Ali kombinacija bodya, tanke majice, debele majice, veste, kaputa i tko zna čega još često nas čini vizualno krupnijima i budimo iskreni, otežava kretanje.S druge strane, osim ako niste na skijanju, ne možete hodati uokolo u ski hlačama i jakni. Kako kombinirati, pitanje je sad?

Naglasite struk

                

Čak i ako nosite kaput, struk bi trebao biti naglašen kako bi definirali liniju. Kupujete li ove zime novi, odaberite onaj s već dodanim pojasom ili pak stegnite stari remenom.

Dugi top i kratka jakna

                

Nosite kratku jaknicu? Neka majica ispod bude duga. Vaša mama će biti sretna jer čuvate bubrege, a mnoge celebsice su dokaz da i ne izgleda baš tako grozno. U suprotnom, ugurajte potkošulju u hlače.

Zakopčajte prsluk

                   

Hvala Kate moss, ali mi bi se malo utoplile! Umjesto da poput nje nosite prsluk raskopčan, ugledajte se na Blake Lively i Elle Macpherson koje ga zakopčaju i na taj način još malo „poprave" liniju.

Nosite dugi šal

                  

Okomito nas čini vizualno višima i tanjima, pa je šal savršen za diskretno produljivanje figure. Pripazite samo na odabir pletiva. Sve što je predebelo neće ispuniti funkciju. Radije odaberite tanji, a dulji šal koji možete nekoliko puta omotati oko vrata.

Nosite tajice

                 

I to one najdeblje, neprozirne. Osim što su neizmjerno tople (a uvijek možete dodati i par hulahopki ispod), jedino su rješenje za minice i kratke hlačice. Jedino pripazite ukoliko nosite visoke čizme. Tajice bi mogle otežati zakopčavanje na listu.

  B.K.

foto: InStyle

Objavljeno: 24.11.2010. u 19:51
Tagovi: stil, tajice, veste

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p