MODNI DODACI

Za kojim jesenskim cipelama luduju celebsice?

Koji modeli su osvojili poznate dame?

Da smo slabe na cipele opće je poznata stvar. Uvjerena sam da ste se u više navrata uhvatile kako buljite u nečije dobre cipele ili čizme u tramvaju i da ste razmišljale o tome gdje ih je moguće kupiti. Da imamo pozamašan broj na računu bile bismo presretne jer bismo poput poznatih dama prve kupovale cipele nove sezone poznatih modnih brendova, a našoj sreći ne bi bilo kraja! Celebsice su još prije službenog početka jeseni nabavile neke od najboljih modela cipela za jesen 2010. i ponosno ih isfurale na crveni tepih. Kim Kardashian luduje za seksepilnim modelom modne kuće Gucci. Vrtoglave čizme iznad koljena odličan su izbor za Kim koja njeguje ženstven i pomalo provokativan stil. 

Rihanna je poznata po neobičnim kreacijama pa nimalo ne čudi da se odlučila za Balenciagin model, a Mary Kate Olsen kao prava ikona stila nabavila je čizme za kojima sve venemo - Burberry model čija je unutrašnjost postavljena krznom. Leighton Meester također voli zanimljivu cipelu pa su njezin izbor otkačene Rodarte cipele, a kolegica Blake Lively više voli elegantnu cipelu modne kuće Emporio Armani.

      

Naša miljenica ove godine kad je modni stil u pitanju svakako je glumica Jessica Alba koja je za jesen nabavila fenomenalne Lanvin gležnjače. Uvijek besprijekorna Dita Von Teese zaljubila se u cijelu Louis Vuitton jesensku kolekciju pa tako i u LV pumpsice koje su postale njezin novi najdraži modni dodatak.

Koje cipele nove sezone su nabavile poznate celebsice možete vidjeti u našoj galeriji!

Ana Bacinger

photo: stylebistro.com

Objavljeno: 20.09.2010. u 20:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p