TRENDOVI

Zagreb streetstyle: neutralni tonovi kao glavne zvijezde još jedne zagrebačke špice! 

Pregršt stylish modnih priča koje su nas oduševile na prvu! 

Iako se kalendarski još uvijek ne nalazimo u zimskom periodu godine, temperature već odavno nisu jesenske, a to znači da je fokus na udobnim i topim komadima koji su ujedno i jako stylish. Potaknut time, naš Matej Grgić nije propustio aparatom zabilježiti najbolje stylinge s recentne zagrebačke špice, a koji odlično odgovaraju spomenutom opisu! 

Već svi znaju da se zagrebački Trg Petra Preradovića, poznatiji kao Cvjetni trg, subotom pretvara u modnu pistu sa stylish Zagrepčankama i Zagrepčanima u glavnoj ulozi. Kao što smo i očekivali, kombinacije koje su nam zapele za oko fokusiraju oversized kapute i chunky čizme ili pak one s potpeticom koje svaku kombinaciju pretvaraju u elegantnu modnu priču. Odlučite li se za čizme na petu, predlažemo da birate one zagasitijih tonova koje se tako lako kombiniraju i prilagođavaju različitim stilovima odijevanja. Naravno, nisu isključene niti omiljene gležnjače koje su baš uvijek izbor s kojim nema greške! 

Još nešto što nas je oduševilo je i layering. Obožavamo kombinacije koje spajaju uske i široke komade, boje, uzorke i teksture, a špica je ove subote obilovala baš takvim kombinacijama. Isto tako, iako samo spomenuli da pretežito prevladavaju tamnije boje, nije nedostajao niti pokoji izlet u vibrantan kolorit, a ako i vi želite zimsko sivilo ‘razbiti’ upečatljivim komadom, predlažemo da to bude efektan kaput. 

Stoga, kako biste se inspirirali kako zimske dane provesti u stylish kombinacijama, u nastavku potražite nekoliko najboljih stylinga s ulica Zagreba! 

Foto: Matej Grgić
Objavljeno: 28.11.2022. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p