TRENDOVI

Zagreb streetstyle: zagrebačka špica kao prava modna pista

Odlične modne priče koje će vas inspirirati!

Već smo navikli na to da je subotnja zagrebačka špica najstylish dan u tjednu, a odlične modne priče nisu izostale niti ovog puta. Naime, ove subote gradom su dominirale slojevite kombinacije koje nisu mogle proći nezapaženo, a naš Matej Grgić sve je zabilježio svojim fotoaparatom! Stoga, kako biste možda pronašli svoju fotografiju ili se inspirirali outfitima, u nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih!

Trenutno su temperature one prave zimske, stoga ne čudi da zagrebačkom špicom dominiraju kaputi. Kaputi su bez razmišljanja glavna zvijezda svake zimske kombinacije, a nama se jednako sviđaju oni u neutralnom koloritu, kao i vibrantni modeli koji privlače svu pažnju. Primjerice, pink, žuti ili narančasti modeli u tren oka razbijaju zimsku monotoniju, a tako se lako kombiniraju te jednako dobro funkcioniraju u dnevnim i večernjim varijantama. Što se tiče kaputa u bež, smeđim i sl. tonovima, isti su vrlo elegantni i klasični te samim time bezvremenski odabir s kojim nema greške.

Ono što nam se posebno svidjelo na ovoj subotnjoj špici jest zanimljiv layering. Kombinacije koje smo izdvojili uglavnom su jako slojevite što i je prikladno periodu. Zaigran i opušten look definitivno je jedan od najboljih odabira kada je riječ o dnevnim kombinacijama, stoga ako ne znate što biste odjenuli, a da istovremeno želite pomiriti stylish notu s udobnošću, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih kombinacija za koje smo sigurni da će vas oduševiti prvi pogled!Objavljeno: 06.02.2023. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p