MODNI DODACI

Zaljubili ste se u ovu dizajnersku torbu? Imamo alternativu!

Dodaj u košaricu:
Ulla Johnson

Da pitate prosječnu ženu koliko ima torbica i cipela, vjerojatno bi trebala razmisliti o svom odgovoru… Danas su trendovi (a i ponuda) takvi da svaki mjesec poželimo novitet u svom ormaru, a posljednji u nizu koju je osvojio kako vojsku fashionistica pa tako i nas dolazi s potpisom Ulle Johnson.

Njezina savršena torbica ružičaste boje pravi je statement komad koji su u svojim ormarima poželjele brojne modne urednice, novinarske, stilistice i modne influencerice, no zbog poprilično visoke cijene - ovaj model ostao je brojnim ženama samo na listi želja. Srećom, tu su brojni poznati high street dućani kojima ne treba puno da shvate za kojim dizajnerskim komadom uzdišu žene diljem svijeta i da ga brzo ubace u svoje kolekcije.

Upravo je to napravio španjolski Mango - ubacivši u aktualnu kolekciju model koji neodoljivo podsjeća na Ullinu torbu s mašnom. Mango je čak proširio opcije pa kod njih možete birati između tri boje ove divne torbe - crna, bijela i ružičasta koja zapravo na prvi pogled izgleda identično kao ona Ulle Johnson. Razlika je tek u malim detaljima, materijalu i naravno cijeni. Dok za dizajnerski komad morate izdvojiti 3.884 kune, Mangova inačica stoji pristupačnih 350 kuna!

Zanima vas kako ovaj model i boju uklopiti u svoje zimske kombinacije? Boja je idealna za razbijanje zimskog sivila i savršeno će izgledati uz crni, sivi, bež, ali i kaput neke primjetne boje, a model je odličan kako za dnevne, tako i večernje prilike.

Ulla Johnson (3.884 kuna)

Mango

Ulla Johnson (3.884 kuna)

Ulla Johnson (3.884 kuna)

Mango (350 kuna)

Mango (350 kuna)

photos: PR
Objavljeno: 05.12.2018. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p