TRENDOVI

Zara ima najljepše zlatne statement naušnice

Modni dodatak koji ove zime morate imati

Naušnice su jedan od onih trendova koji se svake sezone iznova nameću; dok su u ljetnim mjesecima vladale popularne hoop naušnice i naušnice jednostavnih linija, jesen i zima dočekali su nas s masivnim komadima u bogatoj zlatnoj boji.

Zlatne statement naušnice spoj su efektnog izgleda, elegancije i dramatičnosti, a ove sezone ukrašene su kristalima, biserima i ostalim raskošnim detaljima. Naglasak je na upečatljivosti i preuzimanju glavne riječi u cijelom looku. Ako se odlučite za ovakve naušnice, zaboravite na bilo kakav drugi nakit jer ćete izgledati prenapadno i neukusno; zlatni sjaj, predimenzionirani oblici i materijali te ukrasi sami po sebi su dovoljno upečatljivi i ekstravagantni. Zlatne statement naušnice svaku kombinaciju napraviti će nevjerojatno chic, bez obzira na to o kojem se stilu odijevanja radi jer ih možete nositi u rokerskim, romantičnim i minimalističnim kombinacijama.

Osim za večernje izlaske, izvrstan su odabir i za one dnevne, jer u svega nekoliko sekundi običan outfit od crnih hlača i dolčevite postaje prava modna priča. Dašak glamura koji odašiljemo noseći zlatne naušnice dodatno će naglasiti osobnost, karakter i izraziti stav te privući pozornost. Messy bun ili uredno zalizana i počešljana kosa najbolje se slažu s ovim naušnicama, a što se tiče make up-a, budite oprezni. Nude nijanse nepogrješiv su odabir, ali možete eksperimentirati i s nijansama crvenog ruža.

U nastavku vam donosimo najpoželjnije modele zlatnih naušnica koje nam je ove sezone ponudila Zara, stoga odaberite one koje najviše odgovaraju vašem modnom izričaju i zabljesnite u nadolazećim danima.

100 kn

100 kn

100 kn

120 kn

100 kn

100 kn

100 kn

100 kn

100 kn

100 kn

80 kn

Foto: Zara
Objavljeno: 05.11.2018. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p