TRENDOVI

Zara ima novu kolekciju posvećenu horoskopskim znakovima!

Dodatci koje ćete odmah poželjeti u svojoj kolekciji!

Sigurno se možemo složiti s time da je Zara jedan od najpopularnijih brendova koji nas uvijek iznova oduševi trendi i stylish ponudom koju s lakoćom ukomponiramo u vlastiti stil. Ipak, ovog puta fokus je na novoj limitiranoj kolekciji u kojoj glavnu riječ vode znakovi zodijaka, stoga smo sigurni da ćete bez problema pronaći interesantan detalj za sebe!

Iako smo spomenuli da je nova Zarina The Zodiac Collection kolekcija savršena za nadopunu vlastitog ormara, budući da je pred nama blagdansko razdoblje, također je riječ o idealnom personaliziranom poklonu dragoj osobi. O čemu se točno radi? Spomenuta kolekcija sačinjena je od elegantnih svilenih marama koje kriju znakove zodijaka, ali uz same modne dodatke, u ovoj kolekciji možete pronaći i kutiju sa šarmantnim setom koji uključuje čarape, gumicu za kosu te masku za spavanje.

Set (170 kn)

Marame, koje su ipak glavne zvijezde kolekcije, sjajan su odabir za sve one koji vole nositi klasične modne detalje u kombinaciji s trendi odabirima te tako pomiriti nespojivo i kreirati zanimljivu modnu priču koja će sigurno privlačiti sve poglede. Kad govorimo o načinu nošenja marama, odlično izgledaju kao detalj u kosi, na torbi ili kao zamjena za šal te baš svakom stylingu pružaju dozu ženstvene elegancije i posebnosti.

Kako bismo vas potaknuli da zavirite u ovu sjajnu kolekciju, u nastavku donosimo divne i posebne marame za koje ne sumnjamo da će vas inspirirati i potaknuti na osmišljavanje posebnih outfita!

170 kn

170 kn

170 kn

170 kn

170 kn

170 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 17.11.2020. u 12:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p