TRENDOVI

Zara ima novu kolekciju za proljetne dane, a nama se sviđa baš sve!

Zaigrani uzorci kao lajtmotiv cijele kolekcije!

Iako su nam trenutno na pameti samo topli modni komadi, omiljeni high street brendovi požurili su predstaviti nove proljetne kolekcije, odnosno kolekcije za prijelazno razdoblje pred nama. Tako nam je za oko najviše zapela Zarina ponuda koja je inspiraciju pronašla u sedamdesetima što znači da boje i uzorci igraju glavu ulogu u ovoj proljetnoj modnoj priči!

Zaigrani uzorci, geometrijske linije, oker nijansa ili vibrantni tonovi, samo su neki od elemenata kako opisati novu Zarinu proljetnu kolekciju. Kao što smo spomenuli, ista je inspirirana sedamdesetim godinama, a mi moramo priznati da ne znamo što nam se više sviđa. Ipak, možda bismo izdvojili upečatljive suknje koje su definitivno statement komad koji se može kombinirati na mali milijun načina i s lakoćom prilagoditi svakom stilu, a naravno, tu su i senzualne haljine koje dominiraju zavodljivim dizajnom koji sigurno neće proći nezapaženo.

Osim stylish komada, posebno nam se sviđaju i kombinacije boja koje daju naslutiti da su modno poigravanje i eksperiment opet u fokusu high street brendova, a nakon vladavine neutralnih tonova, dašak boje i odvažnosti je baš ono što nam treba.

Cijelu kolekciju potražite na sljedećem linku!


Foto: Zara
Objavljeno: 18.01.2022. u 14:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p